Pravila korištenja

SimplexAPP – sustav za izradu interent stranica za privatne iznajmljivače je u potpunosti u vlasništvu obrta Blue orange, te korištenje bilo kojeg njegovog dijela bez naše suglasnosti predstavlja kršenje zakona o autorskim pravima.

Opći uvjeti

Ovim uvjetima naručitelj pristaje koristiti sustav u svrhu prezentacije vlastitih smještajnih kapaciteta uz za to predviđenu novčanu naknadu koja je jednokratna i predstavlja jedini trošak koji je korisnik dužan podmiriti kako bi mu bilo omogućeno korištenje sustava.

Sadržaj (materijali)

SimplexAPP sustav ničim ne uvjetuje sadržaj web stranica koje kreiraju klijenti niti odgovara za autorska prava postavljenih materijala (text, slike, video...) od strane korisnika sustava.
Svaka zlouporaba sustava u svrhu bilo kakvog oblika vrijeđanja ili postavljanja nepočudnih sadržaja bit će bez obrazloženja uklonjena.

Sigurnost

Blue orange jamči zaštitu vaših podataka u okvirima SimplexAPP sustava (sigurna enkriptirana veza za sve vaše privatne podatke koji mogu biti izvrgnuti zlouporabi).

Podaci

Svi podaci navedeni u administracijskom ili prezentacijskom dijelu stranice služe samo u tu svrhu i SimplexAPP ih ne koristi za nikakve dodatne aktivnosti, te vam jamči njihovu uporabu isključivo u svrhu koju ste sami naveli.

Troškovi

Sustav se naplaćuje jednokratno i nema nikakav dodatni trošak na godišnjoj bazi ili bilo kojoj drugoj, osim ako je klijent zakupio domenu i/ili hosting; tada se oni naplačuju na godišnjoj ili dvogodišnjoj bazi).

Kupnjom web stranice ostvarujete pravo na njeno korištenje dok god SimplexAPP sustav bude aktivan.

Svaka promjena cijene korištenja SimplexAPP sustava ne utječe na postojeće klijente, odnosno ne naplačuje se nikakva razlika.
Ono što je uplaćeno za uslugu ostaje jedini trošak.

2017 SimplexAPP, Sva prava pridržana