Postupak A - Ž

Korisnici su rekli o sustavu...
Marija Perić

Vodice
Prilično je jednostavna izrada internet stranica na simplexu. Do sada nisam ni znala da i ja to mogu. Sve drugo bilo bi bacanje novca.

Ivan Marić

Supetar
Zaista dobar omjer cijene i kvalitete usluga. Prijašnje stranice došle su me 4-5 puta skuplje a nisu bile ni upola kvalitetne. Održavanje je toliko jednostavno da to sada radi moje 14 godišnja kćer.

Maja Anić

Gata
Rezervacijski sustav je super. Toliko jednostavno a sve je riješeno! Moja preporuka svima.

Ante Bilobrk

Duće
Prvo sam mislio da proizvod ne može za ovu cijenu imati ikakvu vrijednost. Sada sam prezedovoljan jer konačno imam riješenu čitavu prezentaciju na webu bez ikakvih problema i po stvarno poštenim uvjetima.
Kalendar popunjenosti nam je riješio sve probleme sa evidencijom rezervacija sa kojom smo se godinama mučili i pisali u razne notese koji bi se gubili.

Vinko Radić

Krk
Zahvaljujem svome prijatelju Željku koji mi je preporućio sustav. Ima sve što je potrebno za mojih 6 apartmana.
Simplexapp će nam sigurno pomoći da kvalitetno napunimo kapacitete za nadolazeću sezonu.

Tea Juričić

Rovinj
Stranicu sam zaista napravila za 15-ak minuta.
Sad se svim prijateljima hvalim kako jučer nisam imala stranicu a danas je imam i bolja je od njihovih! LOL

Marko Kralj

Dubrovnik
Na simplexu se moľe napraviti stranica za pola sata za kakovu u nas traže i po 1000 Eur!
Ovo je pravo otkriće.
Hvala momci i pozdrav iz Dubrovnika!

Jelena Matošević

Split
Jeftino u usporedbi s cijenom koju traže drugi a vrijedi isto ako ne i više od tih istih. Da sam prepoznala vrijednost govori vam činjenica da sam kupila 2 stranice.

Mirela Donkov

Split
Trebalo mi je ipak malo više od 15 minuta da sve napravim kako sam željela, ali zadovoljna sam s onim što sam dobila. Sustav za rezervaciju vam je 5+.

Kreirajte adresu

Na linku "Predlošci" možete vidjeti našu ponudu dizajn predložaka za vašu buduću web stranicu. Svakog od ponuđenih predložaka možete uvečati, kao i njemu pripadajuće varijacije ovisno o sadržaju.

Kada pronađete onoga koji vam najviše odgovara kliknite na dugme "Odaberi predložak" i bit ćete preusmjereni na formu za kreiranje adrese vaše internet stranice; tu ćete unijeti ime mape u kojoj će se vaš web site nalaziti, tako da će njegova potpuna adresa biti
www.croaccommodation.com/ime_koje_ste_unijeli

Nakon što pošaljete zahtjev na vaš email će stići podaci potrebni da biste se prijavili na SimplexCMS sustav preko kojega možete odmah početi uređivati vašu web stranicu koja je od tog trenutka već online.

Dodajte sadržaj

Preko vrlo intuitivnog sučelja SimplexCMS sustava vaša web stranica može biti gotova već za 15 minuta. Sve što trebate napraviti jest zadana polja za unos ispuniti podacima koji se od vas traže i koji će se istog trenutka prikazivati na vašoj web stranici.

Sustav je napravljen tako da bi maksimalno pojednostavnio korištenje krajnjem korisniku kako ne biste imali nikakvih problema.
Za svaki slučaj mi smo sastavili i pomoć koju možete vidjeti u gornjem desnom dijelu administrativnog dijela SimplexAPP sustava, a ako ni to ne bude dovoljno mi ćemo vam popuniti stranice besplatno!

14 dana besplatno

Nakon što ste unijeli sve slike i tekstove koje predstavljaju vaš smještajni kapacitet možete pogledati vaš novi web site na adresi koju ste dobili u rezervacijskom mailu. Možete to učiniti i klikom na dugme "Pogledajte vaš site" unutar SimplexCMS-a koji se nalazi u gornjem desnom uglu administrativnog sučelja.

Od trenutka kad ste se prijavili imate besplatni period od 14 dana u kojem ćete odlučiti da li je to ono što ste htjeli i ukoliko jest, unutar tog roka možete već gotovi web site otkupiti po najpovoljnijoj cijeni na tržištu i on je tada vaš.
Tako jednostavno!

Nećete morati brinuti o održavanju niti ćete više ikada imati troškove vezane uz stranicu.
Naša obveza jest njegovo održavanje i tehnička podrška - POTPUNO BESPLATNO, a za sve eventualne nejasnoće i informacije slobodno nam se obratite.

2017 SimplexAPP, Sva prava pridržana