Koliko to košta i što za to dobijem?

Što pruža web stranica?

Internet stranica pruža profesionalni pristup klijentima – ponudite svoje kapacitete i usluge, omogućite lakšu komunikaciju sa turistima. Budite pristupačni, moderni, kreativni i dostupni svima na globalnom tržištu 24/7. Neka internet stranica radi za Vas i puni Vaše smještajne kapacitete.

Stranice se prijavljuju na sve važnije Internet pretraživače u svrhu što bolje vidljivosti na internetu.

Besplatno održavanje

SimplexAPP sustav se održava i unaprijeđuje bez dodatne naknade tako da više nikada nećete imati dodatne troškove za svoju internet stranicu.

Mogućnost punjenja sadržaja

Pošaljite nam Vaše slike, tekstove, kontakt podatke i ostale potrebne materijale a mi ćemo za Vas sve pripremiti i napuniti Vašu web stranicu.
Nakon prijave na sustav i izvršene uplate kontaktirajte nas i zatražite ovu uslugu.

Cijena SimplexAPP web stranice

Dodatkom rezervacijskog sustava u SimplexAPP ponudu vrijednost sustava je porasla u odnosu na prijašnju verziju, te iako ovim modulima opremljene stranice na tržištu premašuju vrijednost nekoliko tisuća kuna, Vi vašu SimplexAPP web stranicu sada možete dobiti po cijeni od 1000kn Jednom i nikad više Matematika je vrlo jednostavna – za vrijednost koju zaradite u 2-3 dana iznajmljivanja imate alat kojim možete zaraditi još i više; ukoliko vam nova stranica donese samo jednu rezervaciju više no što biste inače imali već ste u dobitku i ovo će vam se već tada pokazati kao uspješna investicija. Lakoća s kojom ćete upravljati vašim smještajnim kapacitetima i rezervacijama, te ušteđeni novci na posrednicima samo su neke od prednosti s kojima ćete se susresti.

SimplexAPP sustav napravljen je ciljano na temelju višegodišnjeg iskustva i u skladu s ponašanjem i praksom gostiju i načina na koji dolaze do smještaja, istovremeno dopuštajući vlasnicima smještajnih kapaciteta da od istih dobiju maksimum – od smještajnih perioda preko detaljne prezentacije ponude do direktnog neposrednog bookinga. Zašto biste nekom davali vaše novce ako tu istu stvar web stranica može napraviti jednako i bolje od njih? Jednokratno!

2017 SimplexAPP, Sva prava pridržana