Koje sve osobine i funkcionalnosti sustav pruža?

Korisnici su rekli o sustavu...
Marija Perić

Vodice
Prilično je jednostavna izrada internet stranica na simplexu. Do sada nisam ni znala da i ja to mogu. Sve drugo bilo bi bacanje novca.

Ivan Marić

Supetar
Zaista dobar omjer cijene i kvalitete usluga. Prijašnje stranice došle su me 4-5 puta skuplje a nisu bile ni upola kvalitetne. Održavanje je toliko jednostavno da to sada radi moje 14 godišnja kćer.

Maja Anić

Gata
Rezervacijski sustav je super. Toliko jednostavno a sve je riješeno! Moja preporuka svima.

Ante Bilobrk

Duće
Prvo sam mislio da proizvod ne može za ovu cijenu imati ikakvu vrijednost. Sada sam prezedovoljan jer konačno imam riješenu čitavu prezentaciju na webu bez ikakvih problema i po stvarno poštenim uvjetima.
Kalendar popunjenosti nam je riješio sve probleme sa evidencijom rezervacija sa kojom smo se godinama mučili i pisali u razne notese koji bi se gubili.

Vinko Radić

Krk
Zahvaljujem svome prijatelju Željku koji mi je preporućio sustav. Ima sve što je potrebno za mojih 6 apartmana.
Simplexapp će nam sigurno pomoći da kvalitetno napunimo kapacitete za nadolazeću sezonu.

Tea Juričić

Rovinj
Stranicu sam zaista napravila za 15-ak minuta.
Sad se svim prijateljima hvalim kako jučer nisam imala stranicu a danas je imam i bolja je od njihovih! LOL

Marko Kralj

Dubrovnik
Na simplexu se može napraviti stranica za pola sata za kakovu u nas traže i po 1000 Eur!
Ovo je pravo otkriće.
Hvala momci i pozdrav iz Dubrovnika!

Jelena Matošević

Split
Jeftino u usporedbi s cijenom koju traže drugi a vrijedi isto ako ne i više od tih istih. Da sam prepoznala vrijednost govori vam činjenica da sam kupila 2 stranice.

Mirela Donkov

Split
Trebalo mi je ipak malo više od 15 minuta da sve napravim kako sam željela, ali zadovoljna sam s onim što sam dobila. Sustav za rezervaciju vam je 5+.

Jednostavna administracija stranica

Cijeli sadržaj Vaše internet stranice vi sami unosite preko jednostavnog SimplexCMS sučelja. Najjednostavnije rečeno, SimplexCMS (sustav za upravljanje sadržajem) sastoji se od polja u koja se upisuju podaci predviđeni za određeni dio sadržaja, odnosno internet stranice. Podaci koje unesete odmah su vidljivi na Vašoj web stranici.

Višejezičnost - 12 jezika

SimplexAPP sustav Vam nudi mogućnost da svoju internet stranicu prevedete na 12 najčešćih europskih i svjetskih jezika. Preko ovog modula na najjednostavniji mogući način unosite prevode za sve Vaše tekstove, te na taj način povečate vjerojatnost rezervacije, budući da se turisti češće zadrže na stranicama pisanim na njihovom jeziku.

Foto galerije

Za svaki od neograničenog broja smještajnih jedinica i dodatnih sadržaja koje možete dodati imate mogućnost postavljanja galerije s neograničenim brojem fotografija te prikazati tako u najboljem svjetlu vašu ponudu i privući na taj način goste. Slika govori više od 1000 riječi!

Lokacija i planiranje puta

Kliknite točno na vaš objekt preko Google mape i pružite vašim gostima točnu informaciju o vašoj lokaciji, tako da vas oni što lakše pronađu. Ovo je vrlo važan element ponude, a osim toga, blizina mora i dodatnih sadržaja ovako rade za vas, jer oni su direktno vidljivi iz same karte. Nadalje, sustav ide i korak dalje - turisti mogu preko iste karte isplanirati i isprintati svoj put do vas, sve što trebaju napraviti je odabrati polazišni grad (svi veći gradovi u Hrvatskoj) i sustav im trenutačno prikaže najkraći put do Vaših vrata.

Rezervacijski sustav - direktni booking

Imajte apsolutnu kontrolu nad Vašim rezervacijama s napomenama i kontaktima gosta za svaku pojedinu rezervaciju. Sustav omogućava da se rezervacije automatski ažuriraju i obavljaju inicijalne radnje preko vaše web stranice bez da vi maknete prstom. Cijene se računaju automatski po parametrima koje vi sami navedete (sezonski cjenovni periodi, broj odraslih i djece, broj dana, popusti, iznos avansa...), kao i dostupnost traženog perioda. Olakšavajući gostu da sve vrlo jednostavno obavi i osigura se unaprijed je možda i najvažniji element na kojeg biste trebali obratiti pažnju.
Najljepše od svega, za booking ne plaćate nikome ništa za posredništvo! Vaši novci stižu tamo gdje i pripadaju - u Vaš džep!

Neograničen broj smještajnih jedinica

Imate mogućnost na vašu web stranicu postaviti sve smještajne jedinice kojima raspolažete - sobe, apartmani, studio, cijelu kuću...
Svaka jedinica ima vlastite sadržaje - tekstove i galerije, kao i vlastiti rezervacijski sustav, omogučavajući i Vama i gostima lako i jednostavno snalaženje, a u konačnici i bolje rezultate za Vas.

Cjenik za neograničen broj perioda

Unesite sami cjenovne periode za onoliko perioda u sezoni koliko smatrate da Vam je potrebno po točnim datumima. Cijena nije niti bi trebala biti ista tokom cijele turističke sezone i/ili van nje. Postavljanje ovih perioda Vam pruža mogućnost da od Vaših smještajnih kapaciteta izvučete maksimum.

Dodatni sadržaji

Dodajte neograničeni broj dodatnih sadržaja te na taj način dodatno obogatite Vašu ponudu. Prikažite sve što nudite ali i skrenite pažnju gostima na sve što se može posjetiti ili raditi u destinaciji koju planiraja posjetiti. Mirne plaže za obiteljski odmor, plaže koje nude dodatne sadržaje, izleti, noćni život, kulturne znamenitosti i gastronomska ponuda... sve to može obogatiti vašu web stranicu i pružiti gostu dodatne informacije i pomoći mu da odabere baš Vas.

Ostalo

Vremenska prognoza, kontakt forme i podaci preko kojih ostvarujete direktan kontakt sa gostima - bez posrednika, jednostavan koncept web stranica koji gostima omogućava lako korištenje, mnoštvo podataka prikazanih potencijalnom gostu u svrhu smanjivanja broja koraka do rezervacije i dogovora budući da je sve odamah vidljivo i jasno.... uostalom, provjerite sami! Pokušajte potpuno besplatno i uvjerite se sami u kvalitetu sustava!

Imate na raspolaganju 2 mogućnosti - pogledajte SimplexAPP DEMO preko kojeg možete direktno ući u administrativni dio i unijeti proizvoljne podatke, tek toliko da vidite na koji način sustav funkcionira i kako pritom pripadajuća demo web stranica raste ili kreirajte probnu web stranicu sa stvarnim podacima. Demo stranica je testnog karaktera i ograničena je na sat vremena korištenja, dok za probnu stranicu na raspolaganju imate 7 dana da u potpunosti istražite sve mogućnosti SimplexAPP sustava. U oba slučaja za vas je sve potpuno BESPLATNO!

2017 SimplexAPP, Sva prava pridržana