DEMO

Pogledajte kako sustav funkcionira u ovoj besplatnoj probnoj vožnji.

Klikom na dugme "Pokreni DEMO" ulazite u administrativni dio u kojem postavljate sadržaj vaše internet stranice. Unesite podatke u zadana polja i gledajte kako internet stranica raste od golog predloška do gotovog proizvoda.
Ukoliko imate poteškoća s principom rada SimplexAPP sustava u gornjem desnom dijelu administrativnog sučelja imate link "Pomoć" u kom je detaljno objašnjeno korištenje sustavom.
Kad želite pogledati trenutno stanje internet stranice kliknite na dugme "Pogledajte site", također u gornjem desnom uglu u razini glavnog menija.

Demo račun ima iste funkcionalnosti kao i stvarni, osim što je ograničen na sat vremena i za demo stranicu se uvijek koristi isti predložak. Po isteku sat vremena svi se unešeni podaci nepovratno brišu. Ukoliko vam treba više vremena da biste istražili mogućnosti SimplexAPP sustava ili biste željeli vidjeti kako bi site izgledao s nekim drugim predloškom, slobodno se, besplatno i bez ikakve obaveze poslužite stranicom Predlošci gdje je dovoljno kliknuti na dugme "Izaberi predložak" ispod željenog predloška, te na taj način dobivate uvid u punu funkcionalnost sustava – odabrat ćete predložak koji želite kao i adresu na kojoj će se vaša internet stranica nalaziti. Također, umjesto sat vremena, na raspolaganje dobivate 7 dana da istražite sve ovo što smo vam do sada predstavili uz punu fukcionalnost.

Po isteku 7 dana i taj se račun briše ukoliko vam sustav iz bilo kog razloga ne odgovara bez potrebe da to posebno naglasite i bez troška. Isključivo ako zatražite možemo zaustaviti njegovo automatsko brisanje.
Važno je napomenuti da se svi podaci šalju zaštićenom enkriptiranom vezom u svrhu njihove zaštite, a mi se obavezujemo da vaše podatke nećemo zloupotrebiti ni na koji način.

2017 SimplexAPP, Sva prava pridržana